Če imate težave z vraščenimi nohti, kurjimi očesi, otiščanci, bradavicami, ragadami (razpoke na petah) in glivicami na nohtih, obiščite salon PediVita, kjer vam bomo z veseljem pomagali!

Medicinska pedikura v salonu PediVita

 

medicinska-pedikura-vrasceni-nohti-glivice-na-nohtih
Medicinska pedikura – s katero odpravljamo težave stopal in nohtov na nogah.

Medicinska pedikura je storitev pedikure, pri kateri odpravljamo in saniramo težave stopal, kot so vraščeni nohti, ragade in razpoke na petah, rekonstrukcija poškodovanih nohtov in nohtna protetika, sanacija glivičnih okužb nohtov na nogah, diabetična stopala, odstranjujemo trdo in otrdelo kožo s stopal.

Svetujemo pri uporabi kakovostnih izdelkov za nego stopal. Medicinska pedikura v našem salonu vas bo razbremenila težav s stopali in vam olajšala bolečine, ki so posledica poškodb in obolenj stopal in nohtov na nogah. Niste prepričani, ča vam lahko pomagamo? Pokličite in se naročite na brezplačen pregled.

Zavedamo se, da so za vrhunsko storitev potrebni visoki standardi. Medicinsko pedikuro izvajamo s pomočjo najmodernejših naprav, kirurškega orodja in medicinskih pripomočkov, ki jih po vsaki uporabi kirurško steriliziramo. Za vsako stranko garantiramo uporabo 100% sterilnega orodja in pedikerskih pripomočkov.

Ko vraščeni nohti, razpoke na petah in glivice na nohtih postanejo preteklost

V kolikor imate težave s stopali kot so glivice na nohtih ali vraščen noht, ne odlašajte. Pokličite nas in se naročite na brezplačno svetovanje. Odlikujejo nas vrhunska usposobljenost in zelo prijazno osebje. Za vsako stranko si vzamemo čas in naredimo načrt sanacije težave, ki jo nato tudi učinkovito ozdravimo.

Glivične okužbe nohtov so zelo pogosta nadloga, ki prizadane kar do 25% odraslih. Nohti se zadebelijo, postanejo krhki in se drobijo in lomijo, spremenijo barvo in strukturo. Svetujemo, da se na pregled in zdravljenje oglasite čim prej, ko opazite da bi lahko noht bil okužen z glivicami. Dalj  trajajoča okužba se po navadi tudi sanira dalj časa, noht pa lahko postane tako poškodovan, da ga je potrebno odstraniti.

Vraščeni nohti so lahko zelo neprijetni zaradi močne bolečine, ki spremlja vraščenost nohta. Z rednim obiskom pedikerskega salona in pravilnim oblikovanjem nohta lahko dosežemo trajno izboljšanje.

Razpoke na petah nastanejo zaradi trde kože in pritiska telesne teže. Lahko so zelo boleče, še posebej če so zelo globoke in občasno zakrvavijo. Pomembno je, da jih začnemo sanirati čim prej, saj s tem preprečimo dodatne bakterijske okužbe in vnetja. S posebnim postopkom odstranimo zadebeljeno kožo, razpoke pa mažemo z mazilom za razpokana stopala.

 

Ne odlašajte in si zagotovite svoj termin

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in nas obiščite v pedikerskem salonu PediVita na Peričevi ulici 35 v Ljubljani.

Pokličite nas na telefon 068-671-080, rezervirajte svoj termin in odpravite težave s stopali.