Če imate težave z vraščenimi nohti, kurjimi očesi, otiščanci, bradavicami, ragadami (razpoke na petah) in glivicami na nohtih, obiščite salon PediVita, kjer vam bomo z veseljem pomagali!

Medicinska pedikura v salonu PediVita

 

medicinska-pedikura
Medicinska pedikura – s katero odpravljamo težave stopal in nohtov na nogah.

Medicinska pedikura je storitev pedikure, pri kateri odpravljamo in saniramo težave stopal, kot so vraščeni nohti, ragade in razpoke na petah, rekonstrukcija poškodovanih nohtov in nohtna protetika, sanacija glivičnih okužb nohtov na nogah, diabetična stopala, odstranjujemo trdo in otrdelo kožo s stopal.

Svetujemo pri uporabi kakovostnih izdelkov za nego stopal. Medicinska pedikura v našem salonu vas bo razbremenila težav s stopali in vam olajšala bolečine, ki so posledica poškodb in obolenj stopal in nohtov na nogah. Niste prepričani, ča vam lahko pomagamo? Pokličite in se naročite na brezplačen pregled.

Zavedamo se, da so za vrhunsko storitev potrebni visoki standardi. Medicinsko pedikuro izvajamo s pomočjo najmodernejših naprav, kirurškega orodja in medicinskih pripomočkov, ki jih po vsaki uporabi kirurško steriliziramo. Za vsako stranko garantiramo uporabo 100% sterilnega orodja in pedikerskih pripomočkov.

Vrhunska medicinska pedikura, prijazno osebje in strokovno svetovanje

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in nas obiščite v pedikerskem salonu PediVita na Peričevi ulici 35 v Ljubljani.

Pokličite nas na telefon 068-671-080, rezervirajte svoj termin in odpravite težave s stopali.