Klasična pedikura v salonu Pedivita

Redna skrb za stopala, lepo oblikovani, zdravi nohti, negovana ter zdrava koža na stopalih so ogledalo vsake urejene ženske in urejenega moškega. Naredite nekaj dobrega za svoja stopala in  prepustite skrb zanje izkušenim rokam kozmetičarke pedikerke. Pričakujemo vas v urejenem salonu, kjer se odklopite od dnevnega vrveža, se sprostite in naredite nekaj zase.

Vas zanima pedikura v kraju Ljubljana?

Pedivita je profesionalen salon za pedikuro v Ljubljani – Šiška na Celovški cesti 105. Specializirani smo samo za storitve pedikure. Izvajamo vse vrste pedikur: klasična pedikura, medicinska pedikura, pedikura za diabetike, SPA pedikura, Vulkano pedikura, sanacija glivičnih nohtov s fotodinamično terapijo Pact Med, sanacija kurjih očes, sanacija otiščancev, sanacija bradavic, sanacija ragad (razpok na koži), sanacija vraščenih nohtov s sponkami 3TO in Podofix, nohtna protetika, refleksna masaža stopal, lakiranje nohtov s klasičnimi in permanentnimi laki.

Poskrbimo za to, da bodo vaša stopala zdrava, urejena in brez bolečin. Odpravimo težave in bolečine, ki so posledica otiščancev, kurjih očes, bradavic, razpok na petah, vraščenih nohtov. Izvajamo tudi pedikuro za diabetike, otroško pedikuro ter pedikuro za športnike. Zaupajo nam številne zadovoljne stranke. Preizkusite našo storitev in se naročite na brezplačni pregled. Pokličite nas na telefonsko številko 068-671-080 in rezervirajte svoj termin.

Dobrodošli v najbolj prijaznem pedikerskem salonu v Ljubljani.

klasicna-pedikura-ljubljana-pedivita
Poskrbite za urejen in zdrav videz stopal in nohtov na nogah. Pedivita Pedikura Ljubljana.

V sklopu storitve pedikure vam nudimo sproščujočo izkušnjo, odklop od dnevnih delovnih skrbi ter hkrati poskrbimo za estetski videz kože in nohtov na nogah. V nadaljevanju se lahko seznanite z osnovnimi koraki klasične pedikure, ki bo osvežila vaša stopala in jih transformirala v “happy feet”. Večini ljudi je namreč nekoliko nerodno pokazati svoja stopala, saj jim je neprijetno zaradi kakšne malenkosti, povezane s stopali, na primer zadebeljene kože, ukrivljenih prstov, nepravilne oblike palca… vsi imamo kak razlog, da raje skrijemo svoja stopala. Z rednimi obiski pedikure, bodo vaša stopala postala negovana in sijoča in jih boste z veseljem pokazali.

Naročite se na pedikuro v salonu Pedivita Pedikura Ljubljana.

Osnovni postopek pedikure:

Za izvajanje pedikure se uporablja podobno orodje kot za manikuro, večjo banjico za namakanje in zeliščno kopel za stopala,

Postopek:

 • Odstranjevanje starega laka z nohtov obeh stopal
 • Ravno brušenje s pilo (piljenje nohtov), rahlo zaobljenje konic nohtov v kotičkih, da se prilegajo obliki prsta.
 • Odstranjevaje morebitnega spodnjega dela nohta, da se ne vrašča v meso.
 • Zeliščna kopel, ki jo lahko opravimo z obem stopaloma hkrati, ali pa namočimo vsako stopalo posebej. Stopala se morajo namakati vsaj 5 minut.
 • Mehčanje in odstranjevanje obnohtne kožice. Po navadi se uporabi posebno orodje za odstranjevanje in umik odvečne obnohtne kožice. Ob tem je potrebno paziti, da se ne odstrani preveč kožice oziroma se ne izpostavi ali rani tkiva, kar bi lahko privedlo do  bakterijskih infekcij. Odstranjevanje obnohtne kožice je potrebno izvajati z občutkom.
 • Brušenje nohtov s posebno pilo, oblikovanje ustrezne oblike nohta.
 • Krtačenje in piljenje stopal s posebno pilo za stopala.
 • Odstranjevanje zadebeljene kože stopal.
 • Masaža stopal z aplikacijo vlažilnega losiona, kreme ali olja.
 • Brisanje površine prstov in nohtov, uporaba razmaščevalca, s katero se odstranio maščobe z nohtne površine in se jo pripravi na apliciranje laka.
 • Aplikacija laka. Najprej nanesemo osnovni premaz, nato dve plasti barvnega laka, in še tanek končni zaščitni sloj. Za boljši rezultat se lahko uporabi tudi separator prstov, s katerim zagotovimo, da se lak ne razmaže.

Pedikura je odličen postopek za nego stopal, po katerem se bodo vaša stopala počutila fantastično in izgledala urejeno. V današnjem hitrem tempu življenja porabimo veliko časa za ureditev pričeske in make-upa, velikokrat pa pozabljamo na naša stopala. To se prav hitro pokaže kot suha koža na podplatih, razpokane pete, nevšečni nohti na nogah in občutek sramu, ko moramo sezuti nogavice. S pedikuro učinkovito odpravimo omenjene težave in posledično so naša stopala urejena, tako v videzu kot tudi v občutju.

Zakaj obiskati pedikuro?

Prednosti redne skrbi za svoja stopala so številne. Ob rednih obiskih pedikure lahko praičakujete naslednje:

 • Izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja stopal.
 • Izboljšanje izgleda stopal.
 • Zmanjšanje ali odprava suhe kože na stopalih.
 • Zmanjšanje ali odprava razpok na petah.
 • Zmanjšanje možnosti za atletsko stopalo in glivična obolenja stopal in med prsti.
 • Zmanjšanje možnosti za vraščanje nohtov.
 • Izboljšanje zdravstvenega stanja nohtov in obnohtne kožice na prstih nog.
 • Urejen izgled nohtov na nogah.
 • Večja samozavest glede stopal in prstov nog.
 • Počutite se dobro v svoji koži in zadovoljni s svojimi stopali.
 • Brez težav lahko obujete odprta obuvala.
 • Sproščujoča izkušnja, ki zmanjšuje nivo stresa v telesu.

Različne možnosti pedikure:

Če ste zainteresirani za pedikuro, imate na voljo kar precej različnih možnosti. Lahko se odločite za pedikuro v salonu, ali pa si pripravite domačo pedikuro. Če vas mučijo zdravstvene težave s stopali, izberite medicinsko pedikuro. Izberete lahko tudi SPA pedikuro, ki je še bolj sproščujoča in je na splošno odličen način, kako obdržati stopala v dobri kondiciji. SPA pedikura je odlična za ljudi, ki imajo zelo natrpan urnik, so pod stresom in na splošno nimajo veliko časa zase, saj bo v sklopu SPA pedikure izkušena pedikerka poskrbela, da bodo vaša stopala urejena in zrelaksirana, vi pa se boste počutili kot prerojeni. Več infomacij o SPA pedikuri si lahko preberete na tej povezavi: Več o SPA pedikuri

Kako se naročiti na pedikuro?

Sedaj, ko ste se bolj spoznali s postopkom pedikure, ne čakajte več. Naročite se in rezervirajte svoj termin. Pokličite nas na telefon 068-671-080 ali izpolnite spletni obrazec za naročilo.

Pedikura je res izjemna storitev, po kateri se boste počutili izvrstno, vaša stopala vam bodo hvaležna in njihov izgled bo odličen.