Redna skrb za stopala, lepo oblikovani in morda tudi nalakirani nohti so ogledalo vsake urejene ženske. Naredite nekaj zase in se prepustite izkušenim rokam kozmetičarke pedikerke. Pričakujemo vas v urejenem salonu, kjer se odklopite od dnevnega vrveža, se sprostite in naredite nekaj zase.

Klasična pedikura v salonu Pedivita – Pedikura Ljubljana

Vas zanima pedikura v kraju Ljubljana? PediVita je prijazen salon za pedikuro za Bežigradom na Peričevi ulici 35. Specializirani smo za vse vrste pedikure. Izvajamo storitve: klasična pedikura, medicinska pedikura, nohtna protetika, refleksna masaža stopal, spa pedikura, saniranje vraščenih nohtov, odpravljamo kurja očesa. Poskrbimo za to, da bodo vaša stopala urejena, gladka in mehka, ter jih pripravimo na sezono odprtih obuval. Odpravimo težave in bolečine, ki so posledica otiščancev, razpok na petah, vraščenih nohtov. Izvajamo tudi otroško pedikuro ter pedikuro za športnike. Zaupajo nam številne zadovoljne stranke. Preizkusite našo storitev in se naročite na brezplačni pregled. Pokličite nas na telefonsko številko 068-671-080 in rezervirajte svoj termin.

Dobrodošli v najbolj prijaznem pedikerskem salonu v Ljubljani.

 

PediVita - Pedikura Ljubljana
Poskrbite za urejen videz stopal in nohtov na nogah. PediVita – Pedikura Ljubljana.

V sklopu storitve pedikure vam nudimo sproščujočo izkušnjo, odklop od dnevnih delovnih skrbi ter hkrati poskrbimo za estetski videz vaših stopal in nohtov na nogah. Pripravite svoja stopala na poletje, na nošenje odprtih obuval in negujte nohte na nogah in ohranite lep in urejen videz.

Pedikura Ljubljana – naročite se na pedikuro v salonu PediVita