pedikura-manikura-ljubljana-pedivita


SPA pedikura
je nadvse sproščujoča pedikura, ki poleg klasičnih storitev nege stopal vključuje tudi poseben piling in vrhunsko anti-stresno masažo stopal. To pedikuro si preprosto morate privoščiti!

SPA pedikura traja celih 90 minut in vključuje:

– namakanje nog v zeliščni kopeli,
– temeljit pregled stopal,
– krajšanje in oblikovanje nohtnih plošč,
– čiščenje obnohtnih kanalov,
– odstranjevanje suhe in trde kože,
– proščujoč piling s katerim odstranimo odmrlo plast kože, da so stopala še bolj mehka in gladka
– masažo stopal z elementi refleksne masaže stopal za še lažji korak in večjo sproščenost.

Redna pedikura, v sklopu katere poskrbimo za lepo oblikovane nohte na nogah, nego obnohtne kožice in urejeno kožo na stopalih, predstavlja prijetno in zdravo aktivnost, s katero ohranjamo zdrava in urejena stopala. Za vse, ki želijo nekaj več od redne klasične pedikure, pa toplo priporočamo občasen obisk SPA pedikure.

Zakaj SPA pedikura?

SPA pedikura vam nudi ultimativno sproščujočo izkušnjo pedikure. Udobno nameščeni v profesionalnem salonskem stolu se prepustite izkušenim rokam strokovnega osebja. Poleg klasiče ureditve stopal, nohtov in odmrle kože na stopalih boste v sklopu izjemne 90-minutne SPA pedikure deležni še sproščujoče zeliščne kopeli z eteričnimi olji ter 20 minut proti stresne masaže stopal z elementi refleksoterapije, kar vas bo napolnilo s svežo energijo, sprostilo stres, ki se je nakopičil zaradi vsakodnevnih aktivnosti in vas napolnilo z novim optimizmom in elanom, s katerim boste vstopili v naslednje dni.

Podarite SPA pedikuro!

Želite svojim najdražjim podariti izjemno darilo? Podarite jim darilni bon za SPA pedikuro.

S tem jim boste omogočili sproščujočo in prijetno izkušnjo, ki je še dolgo časa ne bodo pozabili. Pokličite 068-671-080 in darilni bon prejmite že naslednji dan po pošti.

SPA pedikura z masažo stopal
SPA pedikura z elementi refleksne masaže stopal

Katere prednosti prinaša SPA pedikura?

Udobje in prijeten ambient.
Sproščujoče okolje, prijeten ambient sta pri SPA pedikuri zelo pomembna. Vzemite si čas zase in se sprostite v prijetni atmosferi salona Pedivita. Pri nas boste udobno nameščeni na profesionalnem pedikerskem stolu pozabili na vse dogajanje okoli sebe in se prepustili užitkom SPA pedikura.
Čistoča in higiena
Čistoča je pri nas na prvem mestu. Pri vsaki stranki uporabimo sveže brisače oprane na 90 st. C, pripomočke za enkratno uporabo, ter 100% kirurško sterilizirano pedikersko orodje. Tudi pedikerski stol po vsaki uporabi dezinficiramo in tako poskrbimo za najvišji nivo higiene in čistoče za naše stranke.
Kakovost storitve
Spa pedikura je daljši in bolj kompleksen postopek. Traja polnih 90 minut in poleg klasičnih pedikerskih storitev vsebuje še sproščujočo eterično kopel za stopala, ultimativno anti-stresno masažo stopal z elementi refleksoterapije, poseben piling stopal, s katerim odstranimo odmrle celice kože in zagotovimo gladka stopala in nežen korak ter nanos negovalne vlažilne kreme, za hitrejšo regeneracijo in dobro kondicijo kože na stopalih.
Te dodatne storitve, ki jih SPA pedikura vsebuje, zelo prispevajo k zelo prijetni in celostni izkušnji nege stopal. Izjemna kakovost storitve, ki jo izvaja profesionalno usposobljeno osebje s številnimi certifikati in opravljenimi usposabljanji, sproščeno okolje in prijeten ambient vas ne bodo pustili ravnodušnih. S SPA pedikuro boste dobili izjemno prijetno izkušnjo nege stopal in dobrega počutja celega telesa.
Domača nega
Po koncu tretmaja vam bomo priporočili tudi kakšen izdelek za nego in zaščito stopal, ki jih lahko uporabljate doma in nanašate sami in vam tako pomagali pri skrbi za kar najboljšo kondicijo vaših stopal. Z domačo nego lahko tudi sami naredimo ogromno za lepo kožo, preprečitev razpok na stopalih in zdravje nohtov na nogah.

Razlika med klasično in SPA pedikuro

Največja razlika med storitvama je torej v vsebovanih storitvah in času izvajanja tretmaja. SPA pedikura vsebuje bisveno več sproščujočih elementov in je na splošno zelo kakovostna “premium” storitev. Zaradi tega je tudi zelo popularna za darilo, s katerim našim najdražjim polešamo njihov praznik. SPA pedikuro lahko naročite tudi v obliki darilnega bona, s katerim presenetite osebo, ki vam veliko pomeni.

Rezervirajte svoj termin

Če se želite naročiti na SPA pedikuro in izkusiti to izjemno prijetno storitev, nas lahko pokličete na telefon 068-671-080 ali nam pišete na email info@pedivita.si, lahko pa tudi izpolnite spletni obrazec za naročilo. Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in preizkusite SPA pedikuro tudi vi!